Interessante sites

Knipsel

http://www.rebalancing.nl 
Stichting Opleiding Rebalancing.

http://www.massagecursus.org 
Informatie voor iedereen die een volledige lichaamsmassage wil leren geven.

http://rebalancing.startpagina.nl/
Deze pagina is een initiatief van het Platform Rebalancing Nederland (PRN).

http://www.gezondheidsbeurs-westerhoven.nl 
Er wordt heel wat tijd besteed om te praten over gezondheid. De vraag blijft echter: Wat kunnen we er aan doen?
Elk jaar opnieuw ontwikkelen duizenden mensen een beginnende kwaal. Te weinig beweging, stress, te veel eten, een depressie of vele andere oorzaken zijn daar debet aan.  Als u zich weer fit en energiek wilt voelen betekent dit dat u er aan zult moeten
werken. Gelukkig zijn veel mensen bereid om dat ook te doen.
U krijgt uitleg, indien u wilt een korte behandeling, u kunt deelnemen aan workshops en proeven van gezonde hapjes.  
Kortom:  deze Gezondheidsbeurs heeft u veel te bieden.

http://www.rebalancing-nederland.nl/index.html
Het Platform Rebalancing Nederland is de beroepsvereniging van gediplomeerde Rebalancers.
Het Platform ondersteunt de professionele kwaliteit en het vakmanschap van de aangesloten Rebalancers en heeft ook de taak de bekendheid van Rebalancing te vergroten. Ter ondersteuning van de kwaliteit is een beroepsprofiel en een beroepscode vastgesteld. Daarmee is de praktijkvoerende Rebalancer gehouden aan afspraken die van belang zijn voor cliënten.

http://www.vnt-nederland.nl/
De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.
Vanuit deze grondhouding biedt de VNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door VNT therapeuten gegeven consulten.